Σε πλήρη εξέλιξη και με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η συντήρηση και η αποκατάσταση των μηχανημάτων έργων του Δήμου Αποκόρωνα, κατόπιν σχετικής εντολής του Δημάρχου κου Χαράλαμπου Κουκιανάκη και με την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδήμαρχου κου Ιωάννη Κουκουράκη.
Με σαφείς οδηγίες και εντολές από πλευράς του Δημάρχου και τον σωστό προγραμματισμό – συντονισμό από πλευράς του κυρίου Κουκουράκη, επιχειρείται η πλήρης αποκατάσταση και συντήρηση των μηχανημάτων στο σύνολο τους, έτσι ώστε να καταστούν επιχειρησιακά λειτουργικά μιας και είχαν παραμείνει ανενεργά για μακρύ χρονικό διάστημα.
Σκοπός των παραπάνω ενεργειών – εργασιών, είναι η πλήρης ενεργοποίηση των μηχανημάτων για τον απαραίτητο καθαρισμό των ρεμάτων, της επαρχιακής οδού, των Δημοτικών και των αγροτικών δρόμων, καθώς και των προσβάσεων σε αυτούς σε όλη την επικράτεια του Δήμου Αποκορώνου, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενόψει της ελαιοκομικής και της χειμερινής περιόδου.
Με απόφαση του κου Κουκιανάκη και με την σχετική έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος προχωρά στην πρόσληψη 2 χειριστών μηχανημάτων διάρκειας 2 μηνών, έτσι ώστε να επιτευχθεί η πλήρης ενεργοποίηση όλων των μηχανημάτων του Δήμου μιας και ο αριθμός των ήδη υφιστάμενων χειριστών δεν επαρκεί.
Κατόπιν σχετικής απόφασης του Κου Κουκιανάκη, οι προαναφερθείσες ενέργειες θα ενισχυθούν με το ποσό των 27,000.00 ευρώ από τον λογαριασμό ΣΑΤΑ Πυροπροστασία προκειμένου να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα, να προστατευθεί το περιβάλλον και οι περιουσίες των Αποκορωνιωτών.
Όπως τόνισε ο κος Κουκιανάκης, σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών οι οποίες θα βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών και ταυτόχρονα θα παρέχουν ασφάλεια και προστασία στην καθημερινότητα τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook