Το πρώτο του Νίκου Καρέλη στο φετινό πρωτάθλημα, συνοδεύτηκε από το πρώτο \”διπλό\” του Παναθηναϊκού στα Περιβόλια, αλλά και από την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.
Ο Ηρακλειώτης επιθετικός του \”τριφυλλιού\” δέχθηκε το βραβείο από τον μικρό Στέφανο που παρακολουθεί προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ, δίνοντας του μία φανέλα του Παναθηναϊκού, αν και ο μικρός δήλωσε ότι είναι Ολυμπιακός!
Στις δηλώσεις του ο διεθνής με την Ελπίδων φορ ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο, όμως αξίζουμε όλα τα παιδιά σήμερα συγχαρητήρια, γιατί δώσαμε το 100% στο γήπεδο. Δώσαμε την ψυχή μας. Μπορέσαμε και γυρίσαμε το σκορ, αν και ήμασταν καλύτεροι. Από εκεί και πέρα με τη σκληρή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε αυτό που αξίζαμε, τους τρεις βαθμούς»

Για το αν ήταν δίκαιο το σκορ:

«Πιστεύω πως ήταν δίκαιο. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, γιατί χάσαμε λίγο το μυαλό μας και δεχθήκαμε δύο γκολ, μπορέσαμε όλα τα παιδιά και δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο και πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον Παναθηναϊκό:

«Τη σκληρή δουλειά και να την βγάλουμε στο γήπεδο για να μην κάνουμε αυτά τα λάθη που κάναμε και μας στοίχισαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις για να τα βγάλουμε στο γήπεδο».

Για φωτογραφίες από την βράβευση πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook