Σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, νικώντας για πρώτη φορά στα Χανιά τον Πλατανιά, με 3-2, ο Γιάννης Αναστασίου δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη διαιτησία και τον Ολυμπιακό (χωρίς να τον κατονομάσει).

Μπορεί να μην το επιδίωξε αλλά να προέκυψε έπειτα από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφου που εργάζεται σε ΜΜΕ της ιδιοκτησίας του Γ. Αλαφούζου, αλλά ο τεχνικός των «πράσινων» άφησε τις… μπηχτές του για τη διαιτησία, όπου έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για τα δύο οφσάιντ που υπέδειξε λανθασμένα ο β\’ βοηθός Τσολάκης.

Εντύπωση όμως προκάλεσε το σημείο στο οποίο έκανε αναφορά στο περσινό παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό (δεν ανέφερε τον αντίπαλο της Χανιώτικης ομάδας αλλά τον… φωτογράφισε βάσει των φάουλ που είχαν δοθεί τότε), αφού ισχυρίστηκε ότι δεν είχε γίνει τότε καθόλου αναφορά στη διαιτησία και καμία ερώτηση γι’ αυτήν από τους τοπικούς αθλητικούς συντάκτες.

Επειδή όμως ο κ. Αναστασίου δεν ήταν «παρών» τότε στη συνέντευξη τύπου παραθέτουμε τα σχετικά αποσπάσματα από τις ερωτήσεις που δέχθηκαν Ουζουνίδης (πατήστε ΕΔΩ για ολόκληρη τη δήλωση) και Μίτσελ (πατήστε ΕΔΩ) αναφορικά με τη διαιτησία.
Σχόλιο Ουζουνίδη για τη διαιτησία: «Είχε μια κακή μέρα, αλλά δεν με ενόχλησε περισσότερο ο διαιτητής, αλλά η εικόνα της ομάδας μου».
Ερώτηση σε Μίτσελ για τη διαιτησία: 

Έχετε εικόνα για την διαιτησία και αν καταλάβατε ότι ο κόσμος του Πλατανιά φώναζε «αίσχος» στο ημίχρονο;

«Δεν συνηθίζω να μιλάω για τους διαιτητές. Δεν θα το κάνω σήμερα. Δεν πιστεύω ότι οι διαιτητές μπορούν να επηρεάσουν τόσο πολύ με τη δουλειά τους. Εγώ μιλάω για την ομάδα μου, τον αντίπαλο και το παιχνίδι. Δεν μ\’ αρέσει να σχολιάζω την διαιτησία, αν και ορισμένες φορές μπορεί οι διαιτητές να εμποδίζουν. Πιστεύω ότι ο κόσμος πολλές φορές διαμαρτύρεται για τον διαιτητή, ίσως να έχει και δίκιο, αλλά εγώ δεν θέλω να σχολιάσω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook