Μία 21χρονη κοπέλα, με το ψευδώνυμο Jasmine Tridevil υποστηρίζει ότι υπεβλήθη σε επέμβαση προσθετικής ενός ακόμη στήθους, με σκοπό να έχει τρία.

Μάλιστα η 21χροονη έχει ανεβάσει και τα «πειστήρια» στα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 21χρονη υποστηρίζει στη σελίδα της στο Facebook, ότι πριν από λίγους μήνες υπεβλήθη σε προσθετική επέμβαση τρίτου στήθους. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ίδια δεν έβρισκε γιατρό να προχωρήσει στην επέμβαση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της χρειάστηκε να επικοινωνήσει με 50-60 γιατρούς πριν βρει αυτόν που δέχθηκε τελικά να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος και μάλιστα ο γιατρός τής ζήτησε να μην αποκαλύψει το όνομά του.

\"\"
«Ήταν πραγματικό δύσκολο να βρεθεί κάποιος γιατρός, γιατί η εγχείρηση αυτή αποτελεί σπάσιμο του ηθικού κώδικα».

Η επέμβαση, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της νεαρής, κόστισε 20.000 δολάρια και περιελάμβανε την εισαγωγή ενθέματος σιλικόνης και την εμφύτευση θηλής.

Όσο για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο, η 21χρονη υποστηρίζει ότι προχώρησε στην επέμβαση αυτή προκειμένου να καταστρέψει την εικόνα της και να μην αρέσει πλέον στους άνδρες.

«Δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού πια», προσέθεσε στη Daily Star. «Σκέφθηκα ότι οι περισσότεροι άνδρες θα βρίσκουν την εμφάνισή μου περίεργη και αηδιαστική. Εγώ, ωστόσο, μπορώ ακόμη να αισθάνομαι όμορφη και καλά με τον εαυτό μου όταν βάφομαι και ντύνομαι ωραία».

Βέβαια αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που την οδήγησαν στο να λάβει την απόφαση αυτή, αφού η 21χρονη έχει προσλάβει μόνη της τηλεοπτικό συνεργείο που την ακολουθεί με σκοπό να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Η 21χρονη υποστηρίζει ότι οι γονείς της έχουν κόψει τις επαφές μαζί της. Δεν έχει αποδειχτεί εάν η 21χρονη όντως έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προσθετικής τρίτου στήθους κι εάν οι φωτογραφίες είναι αληθινές ή προϊόν photoshop.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook