Στο πρόσωπο του Νίκου Βοζινάκη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Κρητικό Αστέρα, βρήκε το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων τον αντικαταστάτη του Γιάννη Μηνά στις Μικτές ομάδες.
Ο Βοζινάκης έχει σπουδαία καριέρα στα γήπεδα των Χανίων, έχοντας φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων, ενώ το 1988 συμμετείχε για έξι μήνες σε προπονήσεις της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κρητικό και έπαιξε ακόμα σε Παγχανιακό, Ιωνία, Παλαιόχωρα, Κισσαμικό, Άρη Σούδας, Θύελλα Καλαθενών, Σπάθα, Νέους Χανίων, Κρητικό Αστέρα κ.α.
Προπονητικά άρχισε να εργάζεται στα τμήματα υποδομής των Νέων Χανίων και του Κρητικού Αστέρα.
Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Χανίων:

«Έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Χανίων καθήκοντα Ενωσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Βοζινάκης.

Ο κ. Βοζινάκης είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1967 και έχει σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες των Χανίων. Ως προπονητής έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής των Νέων Χανίων και του Κρητικού Αστέρα.

Η πρώτη συγκέντρωση των Μικτών Ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 14:30 για τους Παίδες (γενν. 2001-2002) και στις 16:00 για τους Νέους (γενν. 1999-2000).»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook