Με… σύνθημα \”τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε\” ο Α.Ο. Χανιά προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Στην ουσία αυτό υποστήριξαν στις δηλώσεις τους ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος και ο εκ των αρχηγών Γιάννης Γκούμας.
Ο τεχνικός του ΑΟΧ τόνισε πάντως ότι από άποψη ρυθμό ο Παναιτωλικός θα είναι καλύτερος, έχοντας περισσότερα ματς στα πόδια του.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω θα έχουν καλύτερο ρυθμό από εμάς, σίγουρα, γιατί έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Σίγουρα είναι πιο έτοιμοι και είναι και μια έδρα πάρα πολύ δύσκολη, το είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε με τον Ολυμπιακό, δεν έχασε και θα δούμε και σήμερα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι μία δύσκολη έδρα, εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και το δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα τους σεβόμαστε πάρα πολύ. Έχουν μία ιδιαιτερότητα αυτά τα παιχνίδια, γιατί δεν είναι διπλά, αλλά δεν είναι και νοκ-άουτ. Θα πρέπει αν θέλουμε να έχουμε τύχη στη συνέχεια για την πρόκριση να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα εκεί θα αυξηθούνε οι πιθανότητες για εμάς».

Για τη δυσκολία του ομίλου:
«Από τους πιο δύσκολους ομίλους, αυτό εμένα με ευχαριστεί, γιατί θα κοντραριστούμε με πάρα πολύ καλές ομάδες. Είδαμε και τον Παναθηναϊκό χθες με τον Πλατανιά, είναι μια μεγάλη ομάδα. Από εκεί και πέρα για εμάς είναι ευχάριστο που θα βρεθούμε στους ομίλους. Αυτός ήταν ο στόχος ο πρώτος, από τη στιγμή που αργεί το πρωτάθλημα και υπήρξε η αναβολή. Νομίζω ότι εμείς θα παρουσιαστούμε όσο μπορούμε έτοιμοι. Αν και πιστεύω, όπως είπα και στην αρχή, σίγουρα από ρυθμό ο Παναιτωλικός είναι καλύτερος».

Γκούμας: \”Θα την σεβαστούμε, αλλά δεν θα την φοβηθούμε\”

Η τοποθέτηση του Γιάννη Γκούμα για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου:

«Είναι μία από τις καλές ομάδες της Super League. Θα την σεβαστούμε, αλλά δεν θα την φοβηθούμε. Θα πάμε εκεί να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε, ό,τι δουλεύουμε στις προπονήσεις να βγάλουμε και στον αγώνα. Πιστεύω να έχουμε και την τύχη και να πάνε όλα καλά».

Το σχετικό βίντεο από τη Νέα Τηλεόραση:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook