Μία νέα πρωτοβουλία ανέλαβε η ΠΑΕ Πλατανιάς με ηλεκτρονική κλήρωση για τους κατόχους καρτών διαρκείας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.
Η αρχή έγινε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου δύο τυχεροί κέρδισαν μια τσάντα με δώρα και προϊόντα από το Οfficial Store της Χανιώτικης ομάδας.
Η επίσημη ενημέρωση:

\"MARKAKIS

Ο κ. Στέλιος Φουντουλάκης και ο κ. Μάρκος Μαρκάκης, με τον γιο του, Νίκο, ήταν οι τυχεροί της ηλεκτρονικής κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε μετά την έναρξη του αποψινού αγώνα Πλατανιάς – Παναθηναϊκός, κερδίζοντας διάφορα δώρα – προϊόντα από τα Official Store της ομάδας μας.
Ειδικότερα, από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015 και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που βρίσκονται στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα συμμετέχουν στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιείται μετά την έναρξη του παιχνιδιού προκειμένου να αναδεικνύονται οι δύο τυχεροί, οι οποίοι, όπως συνέβη και απόψε, θα κερδίζουν διάφορα δώρα – προϊόντα του Πλατανιά Χανίων.
Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, με στόχο την ελάχιστη ανταπόδωση της αγάπης και της στήριξης που απολαμβάνει και φέτος από τους εκατοντάδες κατόχους καρτών διαρκείας.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook