Από την Τρίτη (23/09) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα παιχνίδια του Πλατανιά με τον Εθνικό Σερρών (μέχρι πρότινος Γαζώρου) και Αστέρα Τρίπολης.
Η σχετική ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων τόσο για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 16.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, όσο και για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στις 16.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ) και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, καθημερινά έως και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.
Εισιτήρια, για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, θα διατίθενται και απογευματινές ώρες στα Χανιά (Official Store), την Πέμπτη 25/9 και την Παρασκευή 26/9, από τις 18.00 έως τις 21.00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ
Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και στις τρεις θύρες έχουν 50% έκπτωση, με την επίδειξη της κάρτας, άρα η τιμή του εισιτηρίου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου ανέρχεται στα 5 ευρώ.
ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
• Θύρες 1 & 2: 20 ευρώ.
• Θύρα 3: 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook