Φωτιά στο βρετανικό πολιτικό σκηνικό έχει βάλει το τελευταίο διάστημα η δημοτική σύμβουλος των Εργατικών Κάρεν Ντάντσουκ με τις δεκάδες επικεντρωμένες στο πλούσιο στήθος της selfie που έχει ανεβάσει στο Twitter.

\"\"

\"\"

Η 37χρονη Κάρεν, η οποία είναι σύζυγος του βουλευτή των Εργατικών Σάιμον Ντάντσουκ. έχει συχνά κατηγορηθεί για «φτήνια» λόγω αυτών των προκλητικών φωτογραφιών.

Κάποιος μάλιστα κάποτε την είχε περιγράψει ως «την πιο ντροπιαστική σύζυγο στου Γουέστμινστερ».

\"\"

\"\"

Η τελευταία φωτογραφία, στις 19 Σεπτεμβρίου, μετά από μια βουτιά στη θάλασσα είναι ενδεικτική του γούστου της. «Ξεπέρασα τον φόβο μου και κολύμπησα για πρώτη φορά στη θάλασσα. Ήταν φοβερό. Έχω ανάψει» έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας στην οποία δεσπόζει το πληθωρικό της στήθος.

\"\"

Τους τελευταίους μήνες η Ντάντσουκ έχει ανεβάσει περισσότερες από 50 selfies «κερδίζοντας» την προσοχή 13.000 χρηστών του Twitter.

Η ίδια απαντώντας στην κριτική που της ασκείται έγραψε: Συμφωνώ ότι υπάρχουν θέματα ισότητας των φύλων αλλά το να λέει κανεί ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να αποδεχθεί τη σεξουαλικότητά της μια στο τόσο είναι τρέλα. Είμαι εγώ και οι καμπύλες μου!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook