Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), θα υλοποιήσει 1 Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, με θεματολογία Ξενόγλωσση επιχειρηματική ορολογία (Ρώσικα), διάρκειας 70 ωρών, από τις οποίες οι 35 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 35 ώρες διαμέσου διαδικτύου (e-learning).

Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι τμήμα της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής (e-learning).

Κάθε εκπαιδευόμενος/η θα αξιολογείται για την επίδοσή του, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που κατέκτησε σε κάθε μαθησιακό αντικείμενο. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φοίτησής του θα του απονέμεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται έως τη συμπλήρωση τμημάτων (20-25 εκπαιδευόμενοι ανά τμήμα) και το αργότερο έως και την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

(Καντανολέων & Μινωταύρου – δίπλα από τον ΟΤΕ), τηλ. 2810-226150, E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook