Με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου Μεσογειακής Αναιμίας Ηρακλείου-Λασιθίου συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσικριτσάκης και ο Γραμματέας κ. Μανώλης Ματθαιάκης έθεσαν στον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ως υψίστης σημασίας το θέμα της ιατρικής στελέχωσης της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς και της συνέχισης και ανάπτυξης της λειτουργίας της Μονάδας Πρόληψης της Μεσογειακής Αναιμίας, η οποία είναι η μοναδική σε όλη την Κρήτη.
Ένα ακόμα θέμα που συζητήθηκε ήταν η δυνατότητα βελτίωσης της εξυπηρέτησης των οικονομικά αδυνάτων πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία στο ΠΑΓΝΗ, όσον αφορά στην υλοποίηση των απαιτούμενων μαγνητικών τομογραφιών και εξετάσεων τους.
Ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ενήμερος για τα προβλήματα και στους τρείς τομείς θεμάτων που τέθηκαν από το Σύλλογο, δεσμεύθηκε για την άμεση και θετική επίλυση τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook