Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στον αγώνα \”Γρηγόρης Χλουβεράκης\”, που πραγματοποιήθηκε στη Σητεία, το σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου.
Η ενημέρωση του ΝΟΧ:
Ικανοποιημένο άφησαν τον προπονητή ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Αντρέα Σηφάκη, τα αποτελέσματα του αγώνα που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου στη Σητεία με την επωνυμία \”Γρηγόρης Χλουβεράκης\”.
\"\"
Ο Χρήστος Περβολαράκης στην κατηγορία LASER 4.7 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην γενική κατάταξη και το αργυρό στα Αγόρια. Την 10η θέση στην ίδια κατηγορία κατέλαβε ο Απόστολος Αποστολίδης, την 11η η Ελισάβετ Καποκάκη και την 12η η Ειρήνη Λεντάρη.
\"\"
Στην κατηγορία των OPTIMIST, την 18η θέση πήρε ο Γκαμπριέλ Αναστάσης, την 23η ο Στέλιος Τσομπανάκης, την 27η η Γιώτα Αναστάση και την 29η ο Γιάννης Γιωργακάκης.
\"\"
Ο υπεύθυνος του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Χ., Κωνσταντίνος Μανιουδάκης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας.
\"\"
Σημειώνεται τέλος πως τη μεταφορά των σκαφών και των αθλητών προς και από τη Σητεία ανέλαβε και πάλι η εταιρία \”ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.\”, για την οποία το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook