Ο Ν.Α.Ο. Σούδας, που λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε την τεράστια επιτυχία του Θοδωρή Χαριτάκη, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, θα συμμετάσχει στους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς αγώνες «Σαλαμίνεια 2014».

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στη Σαλαμίνα και ο Ν.Α.Ο. Σούδας θα πάρει μέρος με 14 αθλητές.

Η επίσημη ενημέρωση:«Μετά την μεγάλη επιτυχία του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από τον αθλητή του ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ,  η ομάδα κωπηλασίας του ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΟΥΔΑΣ θα συμμετάσχει στους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας «ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2014»

Στους αγώνες, που θα διεξαχθούν  στις 28 Σεπτεμβρίου 2014  στη Σαλαμίνα, θα συμμετάσχουν από πλευράς ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ συνολικά δεκατέσσερις  αθλητές.

Πρόκειται για τις Μανανεδάκη Δέσποινα, Μανανεδάκη Κατερίνα, Μαυρίδη Νίκη, Μακριδάκη Μαρία, Βεργανελάκη Ελευθερία, και τους Κουρκούτη Σταύρο, Κουτσούδη Γιάννη, Αρβανιτάκη Θησέα, Βαβουλάκη Γιάννη, Χατζηκώστα Γιώργο, Κοκκινάκη Γιάννη, Βασιλάκη Αναστάσιο, Χατζηκώστα Χρήστο και Μαζανάκη Παναγιώτη.

Την αποστολή που αναχωρεί το Σάββατο 27-9-2014 θα συνοδεύσει ο προπονητής κωπηλασίας του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας κος Δάνος Χωματάς, η Γεν, Γραμματέας Πέπη Κελαϊδή, η Έφορος κωπηλασίας Άννα Τραντά, ο Αναπλ. Ταμίας Δημήτριος Μανανεδάκης καθώς και γονείς αθλητών και αθλητριών του Ομίλου.

Ο Όμιλος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εταιρεία ALFIX ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ-ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΠΕ, καθώς και την ΑΝΕΚ LINES,  επίσημους χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας.»