Για παράνομη σχέση με γνωστή τραγουδίστρια κατηγορούσε τον Νίκο Μακρόπουλο η εν διαστάσει σύζυγος του, όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής στην αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει. Μετά την αγωγή βόμβα της πρώην γυναίκας του, ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, έδωσε την απάντησή του.

Σήμερα όμως αποκαλύπτεται το όνομα και το πρόσωπο της κοπέλας που του έχει \’\’πάρει το μυαλό\’\’. Σύμφωνα με το Star, ο Νίκος Μακρόπουλος έχει ερωτευτεί τρελά μία 20χρονη τραγουδίστρια, ονόματι Γιούλη Τάσσου, με την οποία έχει συνεργαστεί τρεις φορές μέσα σ\’ έναν χρόνο, ενώ εκτός από αυτό, τον συνοδεύει και σε κάθε εκπομπή όπου εμφανίζεται για να τραγουδήσει.

Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του μαζί της, ο Νίκος Μακρόπουλος απείλησε την 45χρονη πρώην σύζυγό του ότι, θα της κάνει κακό κι εκείνη τον άφησε να κοιμάται στο σπίτι του σκύλου. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού πάντως, χειροτερεύουν ολοένα και περισσότερο από την ημέρα που ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στον 19χρονο γιο του ότι συζεί με την 20χρονη Γιούλη, όπως δήλωσε η 45χρονη του.

Δες το βίντεο



Tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook