Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά πέντε τσιγγάνες έκαναν «φύλλο και φτερό» τη μονοκατοικία ενός 51χρονου στην κοινότητα Παχυκάλαμος της Αρτας, στο οποίο τρύπωσαν παραβιάζοντας ένα παράθυρο.

Η διάρρηξη έγινε μέρα- μεσημέρι και οι δράστιδες κατάφεραν να εξαφανιστούν με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στις τσέπες τους.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και αναγνώρισαν δυο από τις πέντε γυναίκες. Πρόκειται για μια 46χρονη και μια 22χρονη σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και τρεις ακόμα συνεργούς τους που τα στοιχεία τους δεν είναι γνωστά και αναζητούνται και αυτές.
*** Ούτε μια εβδομάδα δεν πρόλαβε να χαρεί το φορτηγάκι που είχε κλέψει από έναν 63χρονο στη Νάουσα, ο νεαρός δράστης. Οι άνδρες της Ασφαλείας που ερευνούσαν την κλοπή από την περασμένη Πέμπτη, αξιοποίησαν τα στοιχεία και τα πειστήρια που είχαν στη διάθεσή τους και εντόπισαν τον 23χρονο ο οποίος υπέδειξε πού έκρυβε το Ι.Χ. φορτηγό κι έτσι αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook