Διαβάσαμε σήμερα το πρωί σε blog της πόλης μετά από ενημέρωση πολιτών, μία επιστολή με καταγγελίες και παρεμβάσεις που πρέπει να κάνει ο Δήμος Χανίων, επιστολή που έστειλε ένας «Σύλλογος Κατοίκων» από μία περιοχή των Χανίων.
Αναζητήσαμε επίμονα να βρούμε αυτόν τον «Σύλλογο Κατοίκων», καθότι η εν λόγω επιστολή δεν ήρθε σε εμάς και σε μερικά ΜΜΕ της Κρήτης που επικοινωνήσαμε, αλλά μέχρι τώρα δεν καταφέραμε να βρούμε κάποια πληροφορία ή κάποιο άλλο σχετικό δημοσίευμα. 
Επικοινωνήσαμε με αρκετούς κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, αλλά κανείς δεν γνωρίζει κάτι σχετικό, πέραν ενός πολιτιστικού συλλόγου, ο οποίος όμως είναι σε καθεστώς διάλυσης, αφού έχει καταθέσει σχετικό αίτημα στο Πρωτοδικείο.

Επίσης επικοινωνήσαμε και με τον Αντιδήμαρχο κ. Νεκτάριο Αλεξανδράκη, οποίος είναι κάτοικος της περιοχής που αναφέρεται η επιστολή και μας ενημέρωσε ότι δεν έχει λάβει γνώση κάποιας επιστολής, αλλά δεν γνωρίζει και την ύπαρξη Συλλόγου Κατοίκων.

Από την έρευνα μας μέχρι τώρα καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι Σύλλογος δεν υπάρχει, αφού κανείς δεν γνωρίζει κάτι. Αυτό προκύπτει και από το αυτονόητο πως όταν θέλεις να δημοσιοποιήσεις ένα συλλογικό αίτημα το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να το στείλεις σε όλα τα ΜΜΕ.
EΑΝ ωστόσο ο Σύλλογος είναι υπαρκτός παρακαλούμε να μας στείλει την σχετική επιστολή στο [email protected] μαζί με το καταστατικό του, ώστε να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη του και με χαρά θα την δημοσιεύσουμε και θα κάνουμε και σχετικό ρεπορτάζ. 
ΕΑΝ ο Σύλλογος είναι ανύπαρκτος τότε να σημειώσουμε ότι σε καμία περίπτωση αυτός ή αυτοί που δημιούργησαν την επιστολή δεν πρέπει να αναφέρονται σε συλλόγους που εκπροσωπούν κατοίκους και να δίνουν ψευδείς ειδήσεις.

Όταν αναφέρεσαι συνολικά για μία περιοχή πρέπει να υπάρχει ο φορέας, να έχει μέλη, προεδρείο, να έχει θέσει θέμα επιστολής και να έχει ψηφιστεί από τα μέλη της ώστε να δοθεί στην δημοσιότητα. 

Διαφορετικά η φαντασία κάποιου που θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κάνει πολιτικά παιχνίδια, μπορεί να εκθέσει μία ολόκληρη περιοχή και τους κατοίκους της.
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook