Σε κάθειρξη 10 ετών καταδικάστηκε απο το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ένας 51χρονος, ο οποίος κατηγορείτο για βιασμό μιας ανήλικης η οποία πίστευε πως ήταν ο πατέρας της.

Η απίστευτη αυτή ιστορία, ξεκίνησε το 2008, όταν η 16χρονη - τότε - κοπέλα , μετά απο 10 χρόνια, επισκέφθηκε τον άνθρωπο που πίστευε πως ήταν πατέρας της στην Σητεία.

Στην αρχή η συμπεριφορά του δεν έδειξε κάποια σημάδια των προθέσεών του, έως ότου, ο 51χρονος βίασε την κοπέλα και απειλώντας την πως θα κάνει κακό στην ίδια και την μητέρα της, συνέχισε την αποτρόπαια πράξη του.

Κάποια στιγμή, μετά απο πέντε μήνες, η 16χρονη διαπίστωσε έντρομη πως ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Τότε αποκάλυψε το τρομερό μυστικό σε μια φίλη της, η οποία την έπεισε να απευθυνθεί στις αρχές. 

Στο μεταξύ η κοπέλα, απέβαλε το έμβρυο, ενώ σε τεστ DNA αποκαλύφθηκε πως ο βιαστής της, δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

Στην πρώτη δίκη που έγινε το 2013 είχει κριθεί και πάλι ένοχος και τότε είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών, ποινή η οποία σήμερα μειώθηκε σε κάθειρξη 10 ετών.