Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Γιάννης Χριστόπουλος, που επισήμανε ότι σε έναν θεσμό εκπλήξεων, όπως είναι αυτός του Κυπέλλου, ήταν σημαντικό που ξεκίνησε με νίκη ο Πλατανιάς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας:

«Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, η οποία είχε ταχύτητα, ιδιαίτερα μπροστά και ποιότητα στον άξονα. Έπαιξαν σκληρά τα παιδιά από τις Σέρρες και καλά έκαναν. Από την πλευρά μας εμείς είχαμε στο αρχικό σχήμα κάποιους παίκτες, οι οποίοι έκαναν τις πρώτες τους ή μία από τις πρώτες τους επαγγελματικές παρουσίες. Ήταν δύσκολο με τόσες αλλαγές να βρούμε ρυθμό. Παρόλα αυτά κατά διαστήματα καταφέραμε και βγάλαμε κάποιες φάσεις. Έχασε και ο αντίπαλος ευκαιρίες. Κι εμείς χάσαμε ευκαιρίες, είτε στο δοκάρι που είχαμε, είτε ένα ακυρωθέν γκολ, που προφανώς ήταν οφσάιντ, αλλά πρέπει να ήταν οριακά. Ο αντίπαλος ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Ενημερωτικά να σας πω ότι ο Φανούρης Γουνδουλάκης ένιωσε κάποιους πόνους στα πλευρά στο ζέσταμα και έκανε μία ένεση για να παίξει. Βέβαια θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Κατσαβάκη για την ομάδα που έχει φτιάξει και να τους ευχηθώ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα που ξεκινάει και να έχουν υγεία».

Για το αν ήταν στα πλάνα του να χρησιμοποιήσει Τσουράκη, Μενδρινό ή «αναγκάστηκε» βάσει εξέλιξης του ματς:

«Δεν ξέρω αν είδατε και τα αποτελέσματα και στ’ άλλα παιχνίδια. Ο θεσμός του Κυπέλλου για τις ομάδες της Super League κρύβει εκπλήξεις. Εμείς έχουμε αυτή την εβδομάδα σε έξι μέρες τρία παιχνίδια. Στοχεύουμε στη νίκη και στα τρία παιχνίδια και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα, να πάρουμε τη νίκη. Από σήμερα το βράδυ κοιτάμε το παιχνίδι με τον Αστέρα».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τα πολλά νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε:

«Από κάποιους παίκτες έμεινα ευχαριστημένος, από κάποιους δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν βρίσκονται όλα τα παιδιά στην καλύτερή τους μέρα συνεχώς.  Έκαναν την προσπάθειά τους, βλέπουμε πράγματα. Η ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Κάποιοι παίκτες κάποια περίοδο βρίσκονται σε καλή κατάσταση, κάποια άλλη περίοδο βρίσκονται σε όχι τόσο καλή κατάσταση. Έπρεπε να ξεκουράσουμε πολλούς διεθνείς, παιδιά που άργησαν να έρθουν στην προετοιμασία μαζί μας. Δημιουργήσαμε μία σύνθεση, που είναι παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερο από δύο μήνες. Οπότε σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια που κάναμε».

Για το αν έχουν επηρεαστεί τα αποδυτήρια της ομάδας από τις τρεις ήττες σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος:

«Έχετε δίκιο. Οι ήττες πάντα όταν χάνεις υπάρχει μεγάλη στεναχώρια. Τα αποδυτήριά μας όμως σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου. Τα παιδιά έχουν πολλή όρεξη, πολλή θέληση. Είμαστε σκασμένοι από την ήττα με τον Παναθηναϊκό και με τον τρόπο που ήρθε. Αυτά μόνο να μας πεισμώσουν μπορούν και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πιο σκληρά».

Για την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και για το αν έχει κάποιο πρόβλημα ο Μπανανά, που φάνηκε να κουτσαίνει στο φινάλε:

«Ο Γιάγια δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα χρειαζόντουσαν χρόνο αυτά τα παιδιά για να βρεθούν στο γήπεδο όλοι μαζί και σε κάποιες θέσεις που έπαιξαν κάποιοι και κάποιους ρόλους που είχαν. Υπήρχε όμως και κόντρα αέρας, ο οποίος νομίζω μας επηρέαζε και στη φάση της επίθεσης, αλλά και στη φάση της άμυνας και πιστεύω ότι ευνόησε τον αντίπαλο με κάποιες μακρινές μπαλιές να βγουν στην κόντρα και να τελειώσουν κάποιες φάσεις, ή από κάποιες στημένες, που μπορούσαμε να είχαμε κινδυνέψει. Σίγουρα όμως όσο περνούσε η ώρα τα παιδιά βρήκαν καλύτερα τα πατήματά τους και στο τέλος αφού καταφέραμε και κερδίσαμε είναι όλα καλά».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook