Εσφαλμένες εντυπώσεις δόθηκαν απο την ανακοίνωση της παράταξης του Δήμου Χανίων \”Πρωτοβουλίας Πολιτών\” περι αναστολής της απόφασης του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης για ακύρωση των εκλογών στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων για την ανάδειξη εκπροσώπων στην ΓΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης.
Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, το μέλος της Επιτροπής του άρθρου 152 του Δημοτικού Κώδικα και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Γιάννης Δασκαλάκης,, η επιτροπή δεν ανέστειλε την απόφαση Ροκαδάκη, αλλά ανέστειλε την λήψη απόφασης επι της προσφυγής της \”Πρωτοβουλίας Πολιτών\”. 
Ο λόγος ήταν, όπως μας είπε ο κ.Δασκαλάκης, πως τα στοιχεία που είχε στην διάθεσή της η Επιτροπή ήταν ελλιπή και ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Μάλιστα η συνεδρίαση της Επιτροπής για την λήψη απόφασης, αρχικά ανεστάλλει για την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.
Όμως έχει ήδη ορισθεί η ειδική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για την ερχόμενη Κυριακή και επειδή υπάρχει κίνδυνος να χαθούν οι προθεσμίες, τελικά η Επιτροπή του άρθρου 152 θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή για να αποφασίσει εαν θα γίνει ή όχι αποδεκτή η προσφυγή της \”Πρωτοβουλίας Πολιτών\” κατα της απόφασης του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook