Η περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Πολωνία στην Κρήτη αλλά και η ανάδειξη-προώθηση στη Πολωνική αγορά των πιστοποιημένων Κρητικών προϊόντων συζητήθηκε στη αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου σε διαπεριφερειακή συνάντηση εκπροσώπων της Περιφέρειας Λουμπούσκι της Πολωνίας και των εκπροσώπων της Περιφέρειας Κρήτης Θεανώς Βρέντζου Αντιπεριφερειάρχη, Μιχάλη Βαμιεδάκη εντεταλμένου συμβούλου τουρισμού, Νίκου Ραπτάκη εκτελεστικού γραμματέα. 
Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Λουμπούσκι που συνοδεύονται από τον εμπορικό ακόλουθο της Πολωνικής πρεσβείας στην Ελλάδα, πραγματοποιούν αύριο Παρασκευή επίσκεψη στο Ρέθυμνο όπου θα έχουν συναντήσεις με φορείς της ΠΕ Ρεθύμνου. 
Μάλιστα η Πολωνική αντιπροσωπεία στις 11 το πρωί αναμένεται να συναντηθεί στην έδρα της ΠΕ Ρεθύμνου με την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή η οποία και είχε επισκεφθεί ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης την Περιφέρεια Λουμπούσκι. 
Στις 12 το μεσημέρι τα μέλη της Πολωνικής αντιπροσωπείας θα επισκεφθούν το Επιμελητήριο Ρεθύμνου όπου θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και την διοίκηση του συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου στα γραφεία της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook