Έναν άγνωστο άντρα που μπήκε στο σπίτι της, ενώ εκείνη ήταν στο κρεβάτι, προσπάθησε να αποφύγει η Melora Rivera από το Λος Άντζελες. Η νεαρή γυναίκα όταν άκουσε θόρυβο τηλεφώνησε στην αστυνομία και αμέσως μετά ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού της και κρύφτηκε κάτω από ένα γείσο. 

\"\"

Όπως δήλωσε αργότερα στο τηλεοπτικό κανάλι CBS του Λος Άντζελες, η γυναίκα δεν ήθελε να αντιπαρατεθεί με τον άγνωστο εισβολέα, του οποίου δεν γνώριζε τις προθέσεις. Ο μεγαλύτερος φόβος της ήταν να μη την ανακαλύψει πάνω στη στέγη, αλλά ο φόβος της επιβεβαιώθηκε.

Ένας τοπικός blogger κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή όπου η γυναίκα τρομοκρατημένη έχει σκύψει το κεφάλι κάτω από το γείσο της στέγης, ενώ ο άγνωστος μέχρι τότε εισβολέας, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πίσω της!

\"\"

Ευτυχώς, η αστυνομία έδωσε τέλος στην αγωνία της νεαρής γυναίκας, αφού κατέφθασε έγκαιρα και με μια σκάλα την βοήθησε να κατέβει από την στέγη. Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να πείσουν τον άντρα να κατέβει και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της διάρρηξης και την καταβολή εγγύησης 50.000 δολαρίων.

Η νεαρή γυναίκα Melora Rivera είχε εμφανιστεί το 2012 σε ένα μικρό ρόλο δίπλα στην αξέχαστη Whitney Houston, στην ταινία «Sparkle». Η ίδια δήλωσε ότι στην πόλη υπάρχουν πολλοί άστεγοι που δημιουργούν προβλήματα, αρκετοί από τους οποίους είναι αντιμέτωποι και με ψυχολογικά προβλήματα και η πολιτεία θα έπρεπε να κάνει κάτι γι\’αυτούς.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook