Τα… δόντια του στον Παναιτωλικό, και μέσα σε μία έδρα όπου δύο σερί χρονιές έχει δεινοπαθήσει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, έδειξε ο Α.Ο. Χανιά στην πρεμιέρα του για τον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε έναν βαρύ, λόγω της βροχόπτωσης, αγωνιστικό χώρο τα παλικάρια του Σούλη Παπαδόπουλου πέτυχαν μία ιστορική νίκη με 1-0 απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές στην έδρα της ομάδα της Super League.

\"\"

\”Εκπορθητής\” του Αγρινίου ο αρχηγός Ντίνος Πάγκαλος με \”οβίδα\” στο 51\’. Σπουδαίο αποτέλεσμα για τη Χανιώτικη ομάδα που έχει κάθε λόγο να κάνει όνειρα πρόκρισης, έχοντας δύο ματς στην έδρα της στη συνέχεια με Ολ. Βόλου (28/10) και Παναθηναϊκό (02/12).

Φάσεις-γκολ
9’ Φάουλ του Μαρτίνες κεφαλιά του Ετζενγκέλε μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Ρίζος. 
11’ Γύρισμα του Πάγκαλου, ο Κρητικός στην πορεία της μπάλας δεν μπορεί να την βρει όσο θα ήθελε για να τη στείλει στα δίχτυα. 
15’ Ο Πάγκαλος ταλαιπωρεί τους αμυντικούς του Παναιτωλικού και κάνει έξυπνο πλασέ αναγκάζοντας σε δύσκολη επέμβαση με το ένα χέρι τον Στεφανάκο.
17’ Ρίζος και Γκότοβος μπερδεύονται αλλά ο Κοντέων σωτήρια πριν επωφεληθεί κάποιος παίκτης του Παναιτωλικού. 
28’ Ατομική ενέργεια και σουτ του Μαρτίνες αποκρούει ο Ρίζος. 
32’ Κεφαλιά του Μπεχαράνο για τον Άλβες, που κάνει το γυριστό σουτ, το οποίο κοντράρει στον Κρητικό περνώντας κόρνερ. 
35’ Ο Κρητικός βγαίνει στην πλάτη της άμυνας αλλά από πλάγια θέση δεν πιάνει ιδανικά το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. 

51’ ΓΚΟΛ: Ο Πάγκαλος ελίσσεται έξω από την περιοχή και με εξαιρετικό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το 0-1. 

53’ Ο Κάπελ προσπαθεί να «απαντήσει» από πλάγια θέση αλλά το σουτ του αποκρούεται σε κόρνερ από τον Ρίζο. 
54’ Ο Μαρτίνες εκτελεί το κόρνερ, ο Κάπελ κάνει την κεφαλιά, για να μπλοκάρει ο Ρίζος. 
65’ Μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Καραγιάννη ο Γκούμας με προβολή σε ανυπεράσπιστη εστία δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 
66’ Κάθετη πάσα του Κάπελ σουτ του Μορένο μπλοκάρει ο Ρίζος.
82\’ Φάουλ του Καμινιώτη άουτ.
83\’ Σέντρα του Κάπελ, προβολή του Βασιλείου άουτ.

Το video του αγώνα από τη Νέα Τηλεόραση (τελ. ενημέρωση 19:47)


Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Δανέζης-Κουντουρέλλης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Κίτρινες: Σιλιγαρδάκης (8’), Ετζενγκέλε (28’), Μανωλάς (61’), Πάγκαλος (71’), Μαλεζάς (73’), Παπουτσογιαννόπουλος (77’), Φωτάκης (81’)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρμπος (73’ Βασιλείου), Καλογέρης, Κάπελ, Μαρτίνες, Μήλιος (58’ Φωτάκης), Άλβες (58’ Μορένο).

Στον πάγκο οι Μπρακάλι, Κούσας, Γοδόι, Μύγας.

Α.Ο. Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Κοντέων, Γκότοβος, Μανωλάς, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας, Καραγιάννης (86’ Εσόνο), Καραλής (61’ Καμνιώτης), Πάγκαλος, Κρητικός (87\’ Γουέλκαμ).

Στον πάγκο οι Μαρκαντωνάκης, Ταταράκης, Πάτας, Παπατζίκος.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook