​Συνελήφθη για αμέλεια και πρόκληση βλάβης σε ανήλικο, ένα νεαρό ζευγάρι από τη Σλοβακία, το οποίο έδινε ναρκωτικά στο 4 μηνών μωρό του… για να σταματήσει να κλαίει!

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Μίροσλαβ και η 26χρονη Σίλβια Στράντοβα, χρήστες ουσιών, δεν ήταν σε κατάσταση να φροντίσουν το γιό τους… και του έδιναν μεθαμφεταμίνη σε μορφή κρυστάλλων για να ησυχάσει!

Κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι το μωρό δεν ήταν καλά και το πήγαν στο νοσοκομείο! Εκεί διαγνώστηκε ότι το μωρό ήταν εγκεφαλικά νεκρό, αφού ο εγκέφαλος του είχε υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από τα ναρκωτικά.

«Οι πιθανότητες επιβίωσης είναι ελάχιστες ενώ το παιδί βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη» δήλωσε γιατρός του νοσοκομείου.

\"ad_146923000.jpg\"

Οι γείτονες του ζευγαριού από τη Σλοβακία είχαν καλέσει επανειλημμένες φορές την κοινωνική υπηρεσία που όμως δεν είχε πάρει το μωρό από τα χέρια των τοξικομανών γονιών του.

Η μητέρα παραδέχτηκε τις πράξεις της, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Η κατηγορία εις βάρος τους θα αλλάξει αν το παιδί δεν καταφέρει να μείνει στη ζωή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook