Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. 
Για αύριο Σάββατο 27/9, προβλέπονται βροχή και τοπικές καταιγίδες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Για την Κυριακή 28/9 προβλέπονται ασθενείς βροχές με βόρειους άνεμους 5-6 μποφόρ και θερμοκρασία απο 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Για αύριο Σάββατο 27/9, προβλέπεται καταιγίδα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Για την Κυριακή 28/9 προβλέπεται ασθενής βροχή,με ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ και θερμοκρασία 19 έως 20 βαθμούς.
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. 
Για αύριο Σάββατο 27/9, προβλέπεται καταιγίδα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Για την Κυριακή 28/9 προβλέπεται ασθενής βροχή με ισχυρούς βόρειους ανέμους 6 μποφόρ και θερμοκρασία απο 18 έως 20 βαθμούς.
Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Ιεράπετρα, ενώ απο το βράδυ αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότια διεύθυνση 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 24 έως 30 βαθμούς.
Το Σάββατο 27/9 προβλέπεται, το πρωί συννεφιά και απο το μεσημέρι καταιγίδα και βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή 28/9 προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, ανέμους βόρειους πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και θερμοκρασία 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook