Μια 16χρονη μαθήτρια που κέρδισε το συμβόλαιό της με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων μέσω διαγωνισμού, ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα είναι το νέο πρόσωπο του γνωστού οίκου μόδας Luis Vuitton. Η νεαρή Nyasha Maronhodze μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ μόλις δυο χρόνια πριν, όταν ανακηρύχθηκε μοντέλο της χρονιάς από το βρετανικό πρακτορείο Elite το 2009.

Η τυχερή Nyasha πήρε μέρος στον διαγωνισμό, όταν άνθρωποι του πρακτορείου τη συνάντησαν τυχαία σε δρόμο κοντά στη γειτονιά της στο Northamptonshire. Μάλιστα, η κοπέλα έφτασε στην πρώτη της οντισιόν φορώντας τι άλλο, από τη σχολική της στολή.

Σήμερα, η 16χρονη κοπέλα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μόλις την περασμένη χρονιά ανέβηκε στη πασαρέλα για τους οίκους Louise Gray, Clements Ribeiro και Jonathan Saunders κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, καθώς και για τους οίκους μόδας Loewe, Emanuel Ungaro, Jean-Charles de Castelbajac και Louis Vuitton στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

\"\"

Ο βασικός σχεδιαστής της Luis Vuitton Marc Jacobs, επέλεξε η Nyasha να είναι το νέο πρόσωπο του οίκου, σε μια εκπληκτική φωτογράφηση από τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο Stephen Meisel. Το νεαρό μοντέλο, που έχει γεννηθεί στη Ζιμπάμπουε και ζει στο Λονδίνο, πλαισιώνεται από πέντε ακόμα νέες κοπέλες, ηλικίας από 17 μέχρι και 21 ετών.

Οι φωτογραφίες παραπέμπουν σε άλλη εποχή, με vintage αυτοκίνητα να αποτελούν το βασικό ντεκόρ. «Είναι πολύ κλασικό σενάριο, όμως πιστεύω ότι του έχουμε δώσει νέα πνοή και μοντέρνο αέρα» λέει ο Jacobs για το θέμα της φωτογράφισης που αποφάσισε από κοινού με τον Meisel.

\"\"

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook