Η τελευταία σελίδα στο έγκλημα πάθους των Σερρών που είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα, γράφτηκε στην αίθουσα δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης.

Ισόβια κάθειρξη ήταν η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον 63χρονο άντρα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την εν ψυχρώ δολοφονία 53χρονης συγχωριανής του, με την οποία διατηρούσαν ερωτική σχέση. 


Η 53χρονη Ελένη Μπόνια, έπεσε θύμα του εραστή της

\"\"

Τα ίχνη της 53χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν χαθεί τον Μάιο του 2013. Τότε τα παιδιά της, οι φίλοι και οι συγγενείς της γυναίκας είχαν ξεκινήσει ένα τεράστιο αγώνα για να βρεθεί το αγαπημένο τους πρόσωπο, που είχε εξαφανιστεί «από προσώπου γης», χωρίς κανένα στοιχείο να οδηγεί προς κάποια υπόθεση για το τι απέγινε. Μάλιστα, είχαν καταφύγει και στην τηλεόραση και την εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, προκειμένου να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασάνιζαν. 

Ο μόνος απών από τις αγωνιώδεις αναζητήσεις ήταν ο 63χρονος συγχωριανός της, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην περιοχή, με τον οποίο η γυναίκα διατηρούσε κρυφά ερωτική σχέση…


Το χρονικό της δολοφονίας
Το μεσημέρι της 26ης Μαΐου 2013, συγχωριανοί και των δύο την είδαν για τελευταία φορά στην πλατεία του χωριού, όπου φαινόταν να περιμένει κάποιον ή κάτι. Νωρίτερα, είχε σταματήσει στο ζαχαροπλαστείο του χωριού, πήρε γλυκά και όπως είχε πει σε συγγενείς και φίλους, θα πήγαινε στο νοσοκομείο του Κιλκίς να επισκεφθεί τον πατέρα της. Έκτοτε, τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. 

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες αγωνίας και πόνου, για να μάθουν τα παιδιά της άτυχης 53χρονης τι είχε απογίνει η μητέρα τους. Τον Νοέμβριο του 2013, ο 63χρονος άντρας ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν επανηλειμμένως ότι εκείνος δολοφόνησε τη σύντροφό του. Μάλιστα, υπέδειξε το σημείο που διεπράχθη το έγκλημα, ισχυριζόμενος ότι το έκανε άθελά του, ότι έσπρωξε τη γυναίκα πάνω σε έναν καυγά που είχαν όταν του έθιξε τον αντρικό του εγωισμό, με συνέπεια αυτή να γλιστρήσει και να πέσει στον γκρεμό.

«Με τύφλωσε ο θυμός και την έσπρωξα στον γκρεμό, ένα δευτερόλεπτο αργότερα που το συνειδητοποίησα, ήταν αργά» είχε πει στην απολογία του τον Νοέμβριο του 2013 ο άντρας. , ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 52χρονης Ελένης Μπόνια, στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.

Ο 63χρονος άντρας ομολόγησε το έγκλημα τον Νοέμβριο του 2013

\"\"
Αν και τη δικαιολογία αυτή χρησιμοποίησε και στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, αρνούμενος τη δολοφονία και κάνοντας λόγο για δυστύχημα, δεν έπεισε τελικά τους δικαστές, που τον έκριναν ένοχο για τον εν ψυχρώ φόνο της άτυχης 53χρονης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook