Στο περιοδικό OK! μίλησε η Βάνα Μπάρμπα και όπως πάντα στις απαντήσεις της δεν μάσησε τα λόγια της...

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω για την επεισοδιακή σου τηλεοπτική σύναντηση με το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά στα μέσα της σεζόν. Μετάνιωσες για την αντίδρασή σου;

Όχι, γιατί ήμουν ο εαυτός μου. Εκτέθηκα και φέρθηκα όπως αισθάνθηκα. Όταν ο Λιάγκας είπε πως και στον Χάρισον Φορντ θα έδινε πέντε λεπτά, απάντησα πως δεν είναι ο Λάρι Κινγκ. Αισθάνθηκα ότι με προσβάλουν, ότι δεν με σέβονται. Δεν θεωρώ ότι είμαι σπουδαίο άτομο, αλλά είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Ξεπέτα σε μένα δεν κάνει κανείς. Δεν είναι και δύο άνθρωποι που θα μπορούσα να σεβαστώ έπειτα από αυτό. Αν με καλούσε ο Γιώργος Μαρίνος ή ο Λάκης Λαζόπουλος, θα εμφανιζόμουν και για ένα δευτερόλεπτο.

Όταν το δίδυμο αυτό χτίσει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση, τότε θα τους σεβαστώ. Ούτε εκείνοι το έκαναν όμως. Πήγα να φύγω πριν με βγάλουν στον αέρα και έστρεψαν την κάμερα επάνω μου νομίζοντας ότι θα υποκριθώ και θα κάνω τη γλυκιά. Δεν μου αρέσει η εκπομπή τους και δεν θεωρώ ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους, γιατί νομίζουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και κάνουν χαβαλέ. Είναι συμπαθητικά παιδιά, αλλά πρέπει να μάθουν να σέβονται τη διαδρομή του καθενός.

Η AGB τούς έχει ανταμείψει με το παραπάνω.

Εγώ είμαι εναντίον των μετρήσεων, δεν δουλεύω για την AGB.

Και για την Ελένη Μενεγάκη όμως έχεις μιλήσει αυστηρά στο παρελθόν.

Ήμουν πολύ αυστηρή απέναντί της. Πήγα όμως στην εκπομπή της, για να της ζητήσω με αυτόν τον τρόπο συγγνώμη, και εκείνη ήταν άψογη μαζί μου. Θεωρώ ότι είναι ένα κορίτσι που έχει καλοσύνη. Είναι όμως και μεγάλη σταρ και τη συνοδεύει μια έντονη παραφιλολογία που επηρεάζει και εμάς καμιά φορά. Η Ελένη είναι από τα πολύ καλά στοιχεία της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν θεωρεί, όπως άλλες, ότι είναι η Όπρα Γούινφρεϊ της Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο από την επεισοδιακή τηλεοπτική σύναντηση της Βάνας Μπάρμπα με το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά: