Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (27/09, 16:00) το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο Φανούρης Γουνδουλάκης, που όπως είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συν. τύπου μετά το ματς είχε κάνει ένεση στα πλευρά για να παίξει με τον Εθνικό Σερρών, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. 
Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Γκσπούρνινγκ ενώ στην αποστολή πήρε μαζί του συνολικά 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και οι Σέχου, Κοκκαλάς, Φιγκέιρα, που ήταν από τα πρόσωπα του αγώνα για το Κύπελλο.

Η προϊστορία είναι με το μέρος των Αρκάδων, που μετράνε 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε έξι αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Χανιώτικη ομάδα.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό (16.00) εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση στο Μάλεμε (στη διάρκεια της οποίας ο Γουνδουλάκης συνέχισε, όπως και τις δύο προηγούμενες ημέρες, να νιώθει μικροενοχλήσεις στα πλευρά) ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Δημήτρη, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Ολιμπά, Σέχου, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη, Φιγκέιρα.»


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook