Ο Πλατανιάς αποτελεί κάθε χρόνο τουριστικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Τα τελευταία χρόνια οι επισκέπτες έχουν πλέον γνωρίσει και την ποδοσφαιρική ομάδα του Πλατανιά, που εκπροσωπεί τα Χανιά στα γήπεδα της Super League, με αποτέλεσμα και φέτος να υπάρξουν αρκετοί που παρακολούθησαν αγώνα των \”ερυθρόλευκων\”.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ιστοσελίδα της Χανιώτικης ομάδας:

Δεκάδες ήταν οι φίλοι του Πλατανιά Χανίων, κυρίως από τις Σκανδιναβικές χώρες, αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Επισκέπτες από τον μακρινό βορρά, ως επί το πλείστον, οι οποίοι έκαναν ή και εξακολουθούν να κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή του κοσμοπολίτικου Πλατανιά και αγαπούν το ποδόσφαιρο, «άρπαξαν» την ευκαιρία και παρακολούθησαν τον αγώνα, εκφράζοντας, στο τέλος, τη λύπη τους για το γεγονός ότι, παρά την καλή εμφάνιση, η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει βαθμό ή βαθμούς.

Σημειώνεται ότι αρκετοί από τους συγκεκριμένους φλάθλους, που αγόρασαν εισιτήρια από τα γραφεία της ομάδας, μεταφέρθηκαν δωρεάν με λεωφορείο από τον Πλατανιά στο γήπεδο και, αμέσως μετά τον αγώνα, πίσω στο τουριστικό θέρετρο του Πλατανιά, μετά από σχετική πρωτοβουλία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ενώ άλλοι επέλεξαν να μεταβούν στο γήπεδο με δικό τους μεταφορικό μέσο.

\"OLYMPUS\"OLYMPUS\"OLYMPUS\"OLYMPUS\"OLYMPUS

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook