Δεν έχει τέλος το «σκάνδαλο» που δημιουργήθηκε στην Κύπρο από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι επίσημες φωτογραφίες από την παρουσία του προεδρικού ζεύγους της χώρας στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

Αυτό που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν η επιλογή των ρούχων της κ. Άντρης Αναστασιάδη, καθώς η μπλούζα της ήταν εντελώς διαφανής - see-through όπως είναι ο όρος της μόδας - με αποτέλεσμα να φαίνεται ολόκληρος ο στηθόδεσμός της.

Τα σχόλια των Κύπριων στο Facebook, καθώς η φωτογραφία αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, ήταν «καταπέλτης» για την Πρώτη Κυρία:

  • «Δεν αρμόζει ούτε στην ηλικία της , ούτε σαν Πρώτη Κυρία», γράφει κάποιος,
  •  «Μα τι έκανε η σύζυγος του Αναστασιάδη, τι είχε στο μυαλό της όταν έβαλε αυτά τα ρούχα; Ένα see-through μπλουζάκι για μια τόσο σημαντική συνάντηση; Δεν είναι Hollywood εκεί, και αυτή δεν είναι η Κλώντια Σίφερ. Ντροπή»
  • «Αγαπητή μου Άντρη, πάντα σε εκτιμώ και σε θαυμάζω, αλλά η ενδυματολογική σου εμφάνιση στην φωτογραφία είναι ακατονόμαστη»...

Σε μια προσπάθεια να ανασκευάσει τις εντυπώσεις, η κ. Άντρη Αναστασιάδη διεμύνησε μέσω κύκλων ότι δεν είναι η μπλούζα διαφανής, αλλά έφταιγε... η γωνία λήψης και τα φλας των φωτογράφων που φάνηκε έτσι!

Δυο μέρες μετά, έρχεται η πραγματικότητα να καταρρίψει εντελώς τον ισχυρισμό: Η κ. Άντρη Αναστασιάδη είχε ξαναφορέσει το μπλουζάκι, είχε ξαναφωτογραφηθεί και ήξερε πάρα πολύ καλά πώς «γράφει».

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε την Άντρη Αναστασιάδη στην τελετή παραλαβής των βραβείων του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Και το φωτογραφικό αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο.

Αποτέλεσμα; Νέος γύρος «κατακραυγής» στο Facebook:

  • «Δηλαδή εφόρησε ξανά το συγκεκριμένο, είδε ότι φαίνονταν ΟΛΑ στις φωτογραφίες αλλά το επέλεξε ξανά για να το βάλει ομπρός που τον Ομπάμα..plain stupidity!» έγραψε μια οργισμένη Κύπρια!

protothema.gr