Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από τις προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον τεχνικό των Αρκάδων Στάικο Βεργέτη.
Ο προπονητής του Αστέρα αναγνώρισε την ανωτερότητα της Χανιώτικης ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας ότι οι παίκτες του βελτιώθηκαν στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε από πριν. Ο Πλατανιάς είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, το έδειξε και στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο, και ιδιαίτερα στα πρώτα τριάντα λεπτά, είχαμε προβλήματα στο να κρατήσουμε τη μπάλα στην κατοχή μας. Ο Πλατανιάς ήταν απειλητικός, είχε κάποιες πολύ καλές φάσεις, θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Θεωρώ όμως ότι στο τελευταίο τέταρτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο με μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μάσα. Έτσι ακριβώς ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο, με ευκαιρία πάλι από τον Μάσα. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο πάτησε καλύτερα στο γήπεδο, κράτησε πιο πολύ τη μπάλα, έγινε απειλητική και σε άλλες δύο φάσεις και προς το τέλος κάναμε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα για να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι και δόξα τον Θεό αυτό ήρθε με το γκολ του Μπαράλες»

Για το αν ο Πλατανιάς δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον Αστέρα:

«Περισσότερο, χωρίς αμφιβολία. Είχε μία απίστευτη συνοχή. Οι παίκτες ήξεραν τι κάνουν μέσα στο γήπεδο και ήταν καλύτερος ο Πλατανιάς απ’ όλες τις φορές που έχουμε έρθει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook