Το απόγευμα της Παρασκευής (26/09) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Κισσαμικού, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μετά το τέλος του αγιασμού τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Κισσαμικού πήραν τα νέα σετ προπόνησης, που ήταν αρκετά εντυπωσιακά με την τοποθέτηση των νέων χορηγών.
Η επίσημη ενημέρωση:
«Την Παρασκευή (26/09) το απόγευμα τελέσθηκε ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Κισσαμικού, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, παρουσία των παιδιών από όλα τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας, των προπονητών της Ακαδημίας, της Διοίκησης του Κισσαμικού, αλλά και αρκετών γονέων.
Μετά το τέλος του αγιασμού μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά τα νέα σετ προπόνησης.»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Κισσαμικού ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς των σετ προπόνησης, για την στήριξή τους:

-MOTO EXTREME-Katsikandarakis

-Επαγγελματικοί εξοπλισμοί Πατερομιχελάκης Μανώλης

-Συστήματα ασφαλείας-δορυφορικά συστήματα \”help u\” Κουνδουράκης Γιώργος»

Φιλική ήττα για τον Νέο Κισσαμικό

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Γ\’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χ. ο Νέος Κισσαμικός ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Θύελλα, σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.
Οι Τάκης Τσακαλίδης και Γιώργος Τουλουπάκης είχαν τη δυνατότητα να δουν την πρόοδο της προετοιμασίας των παικτών, απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, η οποία σε λίγες ημέρες ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Η σύνθεση του Νέου Κισσαμικού: Καστρινάκης, Χερουβάκης, Μαριανάκης, Μαραγκουδάκης, Καρμπαδάκης, Ν. Σχοινοπλοκάκης, Μαρκετάκης, Καρεφυλλάκης, Σεϊτανίδης, Καραμέτας, Ψωματάκης.
Έπαιξαν και οι Τσουρουπάκης, Γ. Σχοινοπλοκάκης, Παπαδάκης, Μαστοράκης, Καστανάκης.»

Με το… δεξί οι Παίδες

«Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το Κύπελλο Παίδων \”Σπύρος Αμαραντίδης\” οι Παίδες του Κισσαμικού, που νίκησαν με 2-0 στον Ταυρωνίτη τον Ηρακλή Νεροκούρου. 
Στο 55\’ ο Σεχάι, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, άνοιξε το σκορ, για να πετύχει το 2-0 στο 65\’ ο Πλευράκης.
Η σύνθεση του Κισσαμικού: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Χαρτζουλάκης, Καστανοπουλάκης, Σχοινοπλοκάκης, Κρέτσι, Μπερντίος, Μπέκας, Κουτουλάκης (45\’ Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης), Καρμπαδάκης (55\’ Παπαδάκης), Πλευράκης, Καρτσωνάκης (50\’ Σεχάι).»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook