Από τους διακριθέντες της Νέας Ιωνίας απέναντι στον Κισσαμικό ήταν ο Βασίλης Σαντριάς, που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες βρέθηκε στα γνώριμα γι' αυτόν Χανιά.

Ο πρώην επιθετικός του ΑΟΧ και του ΔΑΑΟΧ τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στον Πανακρωτηριακό, ζητώντας δημόσια συγνώμη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας του Ακρωτηρίου Μανώλη Σβουράκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από τον αντίπαλο μας και δίκαια το πήραμε. Παρότι αγωνιστήκαμε με πολλές αλλαγές και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν εμπειρία σε ανδρικό επίπεδο. Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής μας και στο τέλος δικαιωθήκαμε όλοι μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του Κισσαμικού στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με την ευκαιρία θέλω να πω δημόσια ότι οφείλω ένα μεγάλο συγνώμη στον κ. Μανώλη Σβουράκη. Όπως γνωρίζετε είχα δώσει τα χέρια μαζί του για να συνεχίσω το καλοκαίρι την καριέρα μου στον Πανακρωτηριακό, γιατί με κέρδισε από την πρώτη στιγμή με την συμπεριφορά του. Όσο περνούσε ο καιρός όμως επειδή δέχθηκα αρκετές προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών σκέφτηκα ότι το καλύτερο για την καριέρα μου θα ήταν να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο και προέκυψε η συνεργασία μου με την Νέα Ιωνία, στην οποία με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή.
 Ήταν ίσως λάθος μου που δεν τον ενημέρωσα έγκαιρα για την απόφασή μου και ζητάω συγνώμη στον κ. Σβουράκη και στο τεχνικό επιτελείο αν εξέθεσα και τους ίδιους και την ομάδα. Δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση γιατί κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία. Σέβομαι και τον κ. Σβουράκη και την ομάδα και τον προπονητή"