Ένα ροζ σκάνδαλο συνταράσσει την κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον. Το γόητρο του Βρετανού πρωθυπουργού δέχθηκε άλλο ένα πλήγμα και μάλιστα σοβαρό. Ένας υφυπουργός της κυβέρνησης του βρέθηκε μπλεγμένος και παγιδευμένος, ανταλλάσοντας γυμνές φωτογραφίες με μια 20χρονη που ανήκε στη νεολαία του κόμματος των συντηρητικών.
Ο… ασυγκράτητος Μπρουκς Νιούμαρκ δεν υπολόγισε ούτε ότι είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών, ούτε ότι κατείχε μια θέση στο κυβερνητικό σχήμα. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην 20χρονη ξανθιά καλλονή η οποία το τελευταίο διάστημα τον φλέρταρε ασύστολα μέσα από τα social media. Φωτογραφίες με τα κάλλη της κοπέλας τον έκαναν να ενδώσει και να ανταλλάξει μαζί της και δικές του και μάλιστα «πικάντικες».

Το γεγονός ότι τη γνώρισε μέσω διαδικτύου δεν τον προβλημάτισε καθόλου. Το αποτέλεσμα ήταν να… τιμωρηθεί πέφτοντας στην καλοστημένη παγίδα που του είχαν στήσει. Η κοπέλα συστήθηκε ως «Σόφι Γουίταμς» και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για το alter ego ενός βρετανού δημοσιογράφου της Mirror.

Τι ακριβώς συνέβη; Στις 17 Ιουλίου 2014 η «Σόφι» του έστειλε μια γυμνή φωτογραφία και του έγραψε σε προσωπικό μήνυμα να την κρατήσει και να μην τη δείξει σε κανέναν. Ο Νιούμαρκ της απάντησε: «Κάνεις πλάκα. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και σε αντάλλαγμα θα σου στείλω κι εγώ κάτι. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε και οι δύο ένα μυστικό». Η «απάντηση» του ήταν μια δική του γυμνή φωτογραφία. Τότε… υπέγραψε και την παραίτηση του ουσιαστικά. Η πλεκτάνη αποκαλύφθηκε μπρος στα έντρομα μάτια του.

\"\"

Να σημειωθεί πως αρχικά, τα μηνύματα που ο υφυπουργός αντάλλασε με τη νεαρή δεν ήταν κρυφά και μπορούσε να τα δει ο καθένας στα προφίλ και των δύο σε γνωστούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισαν να συνομιλούν μέσω chatroom και ξεκίνησαν να στέλνουν ο ένας στον άλλο και «καυτά» email. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε όμως και μετά το «μπαμ» της αποκάλυψης ο υπεύθυνος για την Κοινωνία των Πολιτών και τελικώς παραιτήθηκε με ηχηρό τρόπο προκαλώντας ένα ακόμα σημαντικό πλήγμα στον Ντέιβιντ Κάμερον, μετά την αποστασία και προσχώρηση στο κόμμα των ευρωσκεπτικιστών του Νάιτζελ Φάρατζ, του βουλευτή του Μαρκ Ρέκλες.

Τι είπε ο 56χρονος Νιούμαρκ μετά τις αποκαλύψεις; Μιλώντας στο ΒΒC παραδέχθηκε την ενοχή του: «Υπήρξα χαζός. Μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος γι\’ αυτό, κανείς άλλος. Πλήγωσα αυτούς που αγαπούσα περισσότερο». Πάντως, όπως έγινε γνωστό, η «Σόφι» είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει κι άλλους πολιτικούς στη Βρετανία.

Σημειωτέων, η πραγματική… Σόφι είναι ένα μοντέλο 22 ετών από τη Σουηδία ονόματι Μάλιν Σάλεν, που από τη μεριά της δηλώνει εκνευρισμένη και «προσβεβλημένη» που κάποιος χρησιμοποίησε τις εικόνες της με αυτό τον τρόπο, χωρίς την άδειά της.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, η «Σόφι» είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει κι άλλους πολιτικούς στη Βρετανία.

\"\"
\"\"

Μια από τις πρώτες φωτογραφίες που… ξετρέλαναν τον 56χρονο.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook