Θύμα σκευωρίας καταγγέλλει ότι έπεσε η 49χρονη γυναίκα που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι της στην Κω, όπου οι άνδρες της Ασφαλείας βρήκαν εννέα συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 114,7 γραμμαρίων.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω της είχε ασκήσει δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και είχε διατάξει την κράτησή της.

Με επιστολή της, όμως, ισχυρίζεται ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και ότι την παγίδευσαν, ενώ αναφέρει:

«Δεν έχω και δεν θα έχω σχέση ποτέ με εξαρτησιογόνες ουσίες. Οι συσκευασίες με ινδική κάνναβη που ανευρέθησαν δεν ήταν δικές μου. Έχω πέσει θύμα σκευωρίας από τρίτο πρόσωπο, το οποίο αφού τοποθέτησε τις συγκεκριμένες συσκευασίες σε αντικείμενα μου που φυλάσσονταν σε κοινόχρηστο χώρο, υπέβαλλε τηλεφωνική καταγγελία στο ΑΤ Κω, προκειμένου να με συλλάβουν. Καμία από τις ως άνω συσκευασίες δεν ανευρέθησαν στην οικία μου. Η ίδια μάλιστα συναίνεσα στην έρευνα της, προκειμένου να εξακριβωθεί ότι δεν έχω καμία σχέση με την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Δικαιοσύνη και έχω πίστη στο Θεό, ότι τελικά η αλήθεια θα λάμψει και θα αποδειχθεί ότι ουδέποτε τέλεσα το οποιοδήποτε έγκλημα. Επειδή η εις βάρος μου ποινική δικογραφία αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει οριστικοποιηθεί εναντίον μου η ποινική δίωξη, παρακαλώ πολύ όπως δημοσιευθεί το παρόν, διατηρώντας την ανωνυμία μου, προς αποφυγήν περαιτέρω διασυρμού και εξευτελισμού του ονόματός μου».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook