Συγκλονίζει η μαρτυρία του αδελφού του Κώστα Κατσούλη, φιλάθλου του εθνικού που τραυματίστηκε στην Αλικαρνασσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου – Εθνικού και υπέκυψε χθες μετά από 15 ημέρες στην εντατική όπου έδινε μάχη για την ζωή του…
«Έγινε μια στημένη έφοδος των οπαδών του Ηροδότου με σκοπό μπουν στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Εθνικού όπου ανάμεσα τους ήταν μικρά παιδιά και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας», είπε ο Θύμιος Κατσούλης.
Πρόσθεσε ότι όποιος πρόλαβε έτρεξε για τη ζωή του και σύμφωνα με τα όσα του είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες ο αδελφός του Κώστας έβαλε πίσω από τα κάγκελα όσους βρίσκονταν στην εξέδρα του Εθνικού. «Έγινε μια στημένη έφοδος. Βρέθηκαν μπροστά στον αδελφό μου. Εκείνος σκέφτηκε θα φάω ξύλο εγώ και κάποια στιγμή θα με αφήσουν. Θα γλιτώσω εγώ θα γλιτώσουν και οι άλλοι.
Ο αδελφός μου ήταν δυνατός άνθρωπος. Σχεδόν δύο μέτρα. Δεν θα έπεφτε εύκολα κάτω. Κι όμως τα κατάφεραν και άφησαν ορφανά δύο 17χρονα παιδιά».
Τόνισε πως του επιτέθηκαν με σιδηρογροθιές και μαχαίρια …Σημείωσε επίσης πως δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα αν τα τρία άτομα που έχουν προφυλακιστεί είναι οι δράστες ή κάποια άτομα που έπαιξαν δευτερεύοντα ρόλο στην δολοφονία του αδελφού του.
Τέλος είπε ότι όσοι βγήκαν και μιλούσαν για ανεύρυσμα θα έπρεπε να ήταν περισσότερο προσεκτικοί και αν αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο των κακώσεων από τη στιγμή που είχε ποδοπατηθεί από ένα ολόκληρο γήπεδο.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook