Ομοφοβική επίθεση από έναν άνδρα περίπου 55 ετών, καταγγέλλει ότι δέχθηκε στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο μια 17χρονη. O λόγος που, σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, εκνεύρισε τον 55χρονο με αποτέλεσμα να της επιτεθεί, ήταν το γεγονός ότι η 17χρονη είχε αγκαλιά μια άλλη κοπέλα.

Οπως αναφέρει η 17χρονη σε ανάρτησή της στο Facebook, αρχικά η επίθεση σε βάρος της ήταν μόνο λεκτική. «Εξω τώρα από το σταθμό», άρχισε να της φωνάζει. Οταν η κοπέλα του ζήτησε το λόγο η απάντησή του ήταν «\’\’γιατί έτσι γουστάρω\’\’, \’\’γιατί ο σταθμός είναι δικός μου\’\’,\’\’γιατί αλλιώς θα σε πάρω σηκωτή\’\’».

Ο 55χρονος σωματώδης άνδρας, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε εκτοξεύοντας απειλές κατά των δύο κοριτσιών ότι θα τις χτυπήσει.«Ομολογώ πως αισθάνθηκα τεράστιο φόβο για κάποια δευτερόλεπτα ώσπου τον έσπρωξα προσπαθώντας να τον απομακρύνω. Τότε ξεκίνησε να με τραβάει να με χτυπάει και να με βρίζει μπροστά σε όλο τον ηλεκτρικό. Δε φάνηκε στιγμή μετανιωμένος! ακόμα και όταν ήρθε η αστυνομία προσπάθησε να δείξει ότι είχε δίκιο που χτύπησε μια ανήλικη 17χρονη».

Σύμφωνα με την 17χρονη «ο κόσμος έδειξε αρνητική συμπεριφορά απέναντι στον \”κύριο\” που με χτύπησε!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του θύματος της ομοφοβικής ρατσιστικής επίθεσης που φτάνει στο σημείο να δηλώνει ότι «λυπάμαι για την Ελλάδα που ζω» έχει ως εξής:

\"\"

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook