Ο Άρης Βουκολιών, τα Κεραμειά και ο Πανακρωτηριακός με την ΕΘΚ με ανακοινώσεις τους εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Κατσούλη.

Αναλυτικά:

Άρης Βουκολιών: 

«Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Άρη Βουκολιών, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα Κωνσταντίνου Κατσούλη για τον θάνατό του. Ευχόμαστε, επιτέλους, η Πολιτεία να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και να είναι το τελευταίο θύμα των γηπέδων ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς. Τα γήπεδα πρέπει να είναι χώρος γιορτής και όχι πένθους. 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Α.Ο. Κεραμειά:

«Μετά βάση τη σχετική ανακοίνωση από πλευράς της ΕΠΣ Χανίων για αναβολή διεξαγωγής της αγωνιστικής του ερχόμενου σαββατοκύριακου, ο αγώνας της ομάδας μας με το Δ.Α.Α.Ο.Χ. το πρωί της Κυριακής αναβάλλεται.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα γνωστοποιηθεί μετά από ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής.
Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κεραμειά εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του φιλάθλου του Εθνικού και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.»

Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ:

«Τα Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός και της Ένωσης Θύελλα Καμίνια, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του άτυχου Κωνσταντίνου ΚΑΤΣΟΥΛΗ, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε επεισόδια κατά την διάρκεια του αγώνα του αγαπημένου του Εθνικού με τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο και έχασε τη μάχη με τον θάνατο. Εκφράζουμε επίσης τα θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα και τους φιλάθλους του Εθνικού Πειραιώς.

Τα επεισόδια και η βία, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα και για το λόγο αυτό, σκοπός όλων όσων ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο είναι να αποτρέψουμε τέτοια φαινόμενα και να κάνουμε το ποδόσφαιρο γιορτή για όλους.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook