1η Ιουνίου σήμερα και μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το «Ράδιο Αρβύλα» του ANT1 ολοκληρώνει την τηλεοπτική διαδρομή του γι’ αυτήν τη σεζόν.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Χρήστος Κιούσης θα μας ευχηθούν καλό καλοκαίρι έχοντας ετοιμάσει μια ιδιαίτερη εκπομπή.

Φυσικά, πρώτα απ’ όλα θα θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές απ’ όλη τη χρονιά, ενώ στο μουσικό κομμάτι της εκπομπής σπέσιαλ καλεσμένος είναι ο Jared Evan ο οποίος ήρθε κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη και θα ερμηνεύσει live το τραγούδι του «In love with you», που έγινε μεγάλη επιτυχία από την εκπομπή της βορειοελλαδίτικης τηλεοπτικής παρέας.

Μάλιστα ο 21χρονος τραγουδιστής σε συνέντευξή του σε διαδικτυακή εφημερίδα έκανε ιδιαίτερη μνεία στο «Ράδιο Αρβύλα» και στον Αντώνη Κανάκη, χάρη στον οποίο το τραγούδι του «In love with you» έγινε γνωστό στη χώρα μας. Καθώς ο 42χρονος παρουσιαστής ήταν εκείνος που το ανακάλυψε και το πρότεινε μέσα από την πετυχημένη εκπομπή στους φανς, που το αγάπησαν αμέσως.


yupi