Ένα επίκαιρο όσο ποτέ σεμινάριο, το οποίο θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη φιλοσοφία και τα βασικά εργαλεία του μάρκετινγκ, όπως επίσης ν’ αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα των στρατηγικών επιλογών ανάπτυξης πωλήσεων δια μέσου: 
• Προϊόντων πολιτικών
• Πολιτικών τιμολόγησης προϊόντων
• Πολιτικών διάθεσης προϊόντων
• Πολιτικών επικοινωνίας προϊόντων.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να έχουν κατανοήσει τη φιλοσοφία και τα βασικά εργαλεία του μάρκετινγκ και να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των επιλογών ανάπτυξης μίας επιχείρησης.
Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Νέους Επιχειρηματίες, Πωλητές και στελέχη πωλήσεων, Φορείς (δημόσιοι, ιδιωτικοί) επιφορτισμένους με την προώθηση και ανάπτυξη ΜΜΕ, Συνεταιριστικές οργανώσεις με ενδιαφέρον στην προώθηση των προϊόντων τους. 
Ενότητες Σεμιναρίου:
Ορισμός, έννοιες και φιλοσοφία του μάρκετινγκ
Το μείγμα του μάρκετινγκ
Τμηματοποίηση, Στόχευση, Τοποθέτηση
Στρατηγικές Επιχειρήσεων
Επιλογές Ανάπτυξης Πωλήσεων
Διείσδυση Αγοράς
Ανάπτυξη Προϊόντων & Αγορών
Πλήρης Διαφοροποίηση
Στρατηγικές Ανάπτυξης Πωλήσεων, Τιμολόγησης, Διάθεσης, Επικοινωνίας Προϊόντων
Το κόστος του προγράμματος είναι 130€ ανά συμμετοχή.
Χρόνος Διεξαγωγής: 27/10 , 29/10 , 3/11 και 5/11 (Δευτέρα & Τετάρτη) από 17:00μ.μ έως 21:15μ.μ. Σύνολο: 20 ώρες.
Εισηγητής: Γιάννης Χατζιδάκης, Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Εκπαιδευτής, πτυχιούχος οικονομολόγος με 2 μεταπτυχιακά α) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Μάρκετινγκ (MBA) και β) στο Μάνατζμεντ Κινδύνων, Κρίσεων και Καταστροφών (MSc). Έχει δυναμικές και αξιόλογες επαγγελματικές εμπειρίες από θέσεις ευθύνης (Middle και Senior Management) σε τοπικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος όπως στην Thresher\’s Group στην Αγγλία, στην ΤΝΤ Express και στην ΕΑΣ Μεσσαράς. Έχει διδάξει μάρκετινγκ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αγγλία (Coventry University) και οικονομικά και μάρκετινγκ στην άτυπη εκπαίδευση ενηλίκων στην Ελλάδα. 
Επικοινωνία: Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730 κ Κυριάκος Λεονταράκης, email: [email protected] & [email protected], φαξ 2810-227189, από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook