Απο την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του συντοπίτη μας Κώστα Κατσούλη. Ο Κώστας Κατσούλης υπήρξε μια σχετικώς σπάνια περίπτωση αγνού φίλαθλου και κοινωνικού αγωνιστή.

Φοιτητής ακόμη δέχθηκε τις επιθέσεις των φονιάδων του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα και πρωταγωνίστησε στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που ακολούθησαν. Αργότερα, στον Πειραιά όπου έμενε, πήρε ενεργό μέρος στις αντιφασιστικές διαδηλώσεις πράγμα που πλήρωσε με επιθέσεις χρυσαυγιτών στις οποίες κινδύνεψε η ζωή του.

Παράλληλα, παρακολουθώντας την ομάδα του Εθνικού, έδειξε πώς μπορεί να συνδυαστεί η ανιδιοτελής αγάπη για τον αθλητισμό με τον αγνό, ειρηνικό οπαδισμό.

Επιστρέφοντας στα Χανιά συνέχισε να μετέχει σε όλες τις δράσεις του αντιφασιστικού κινήματος. Δεν ξέχασε όμως την αγάπη του για τον Εθνικό, την αγάπη του για τον μη εμπορευματικό αθλητισμό. Αυτό πλήρωσε με την ζωή του, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με τα πιο ανεξέλεγκτα κομμάτια της χουλιγκάνικης ψευτομαγκιάς, με την ακραία έκφανση του γηπεδικού σωβινισμού.

Ο Κώστας Κατσούλης μας αφήνει παρακαταθήκη τους αγώνες ενάντια στον πολιτικό εκφασισμό και την οπαδική καφρίλα.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων θα παρευρεθεί στην κηδεία του Κώστα Κατσούλη. Στη μνήμη του θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο συσσίτιο της Κοινωνικής Κουζίνας."

Επίσης απο την δημοτική παράταξη "Πρωτοβουλία Πολιτών-Πρώτα ο άνθρωπος" εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: 

"Η επιτροπή Πολιτισμού – Αθλητισμού της Πρωτοβουλίας Πολιτών εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Κώστα Κατσούλη για τον άδικο θάνατό του.
Αγανακτούμε για τη συνεχιζόμενη οπαδική βία στα γήπεδα, συνέπεια ενός άκρως εμπορευματοποιημένου ποδοσφαίρου και έλλειψης πολιτικής βούλησης για την αντιμετώπισή της.
Ζητούμε να ακουστεί η φωνή διαμαρτυρίας όσων αγωνιούμε για τον αθλητισμό.
Η παρουσία παρατηρητών της διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) και στους αγώνες της Γ΄ Εθνικής είναι απαραίτητη.
Ο αθλητισμός είναι εργαλείο πνευματικής και σωματικής υγείας. Αυτόν τον αθλητισμό χρειάζεται να οικοδομήσουμε."