Πλέον και οι πιο… δύσπιστοι πείστηκαν ότι αν θέλουν να αλλάξει επίπεδο και κατηγορία ο Κισσαμικός θα πρέπει να \”μετακομίσει\”. 
Για μία ακόμα φορά οι κακές καιρικές συνθήκες και ο ισχυρός αέρας στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου δεν επέτρεψαν να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων. 
Σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή εμφάνιση του Κισσαμικού και την ήττα από τη Νέα Ιωνία στο Κύπελλο, αλλά μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και μέσω του ποιοτικού ρόστερ της θέλει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση αυτό να το πράξει στο Δ.Σ. Κισσάμου, υπό αυτές τις συνθήκες. 
Αποδείχθηκε και στα ματς της περασμένης περιόδου ότι ο αντίπαλος που ερχόταν στο Καστέλι για να κλειστεί και να πάρει αποτέλεσμα είχε σαφώς πιο εύκολο έργο με τέτοιες καιρικές συνθήκες. 
Οι οργανωμένοι φίλοι του Κισσαμικού έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νέα Ιωνία. Το σύνθημα \”στο Μάλεμε η έδρα σου Κισσαμικέ\” ακούστηκε αρκετές φορές, δείγμα του ότι το \”Kissamikos Fan Club\” με γνώμονα το καλό της ομάδας γνωρίζει ότι αν ο Κισσαμικός θέλει να κάνει την υπέρβαση θα πρέπει να παίξει μακριά από το Καστέλι. 
Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το ζήτημα της εξυπηρέτησης των τηλεοπτικών συνεργείων και των δημοσιογράφων, όπου τόσα χρόνια δεν έχει τοποθετηθεί ένα θεωρείο ώστε να φιλοξενούνται για τις ανάγκες των ρεπορτάζ τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook