Τυχόν ευθύνες αλλά και τυχόν παραλείψεις αναζητά η εισαγγελική έρευνα για το θάνατο του συνταξιούχου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 70χρονος Νικόλαος Ελληνιάδης κατέρρευσε στην Εθνική Τράπεζα στην Τούμπα, περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Η εισαγγελική έρευνα έχει ανατεθεί στο Α.Τ Τούμπας και θα ξεκινήσει άμεσα. Επικεντρώνεται στις συνθήκες υπό τις οποίες έπαθε ανακοπή ο 70χρονος μέσα στο υποκατάστημα, την αντίδραση των υπαλλήλων, το χρόνο άφιξης του ασθενόφόρου και την αντίδραση των νοσηλευτών αλλά και τις συνθήκες μεταφοράς του στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο γαμπρός του άτυχου 70χρονου, πάντως, μιλώντας στο newpost, ζήτησε να σεβαστούν όλοι το δράμα της οικογένειας και απέδωσε το θάνατο του πεθερού του στη μοίρα: «Ήταν να συμβεί. Αν δεν συνέβαινε στην τράπεζα θα συνέβαινε αλλού. Έτυχε να βρεθεί τη συγκεκριμένη ώρα στο συγκεκριμένο σημείο», δήλωσε στο newpost ο Αντώνης Καραγιαννίδης.

Πάντως, είναι γεγονός ότι την ίδια μέρα, πάλι στη Θεσσαλονίκη, λιποθύμησε ένας ακόμη ηλικιωμένος περιμένοντας σε ουρά τράπεζας για να πληρώσει τη δόση του ΕΝΦΙΑ. Μεταφέρθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον συνεφέρουν.

newpost.gr