Η εταιρεία YAMAHA MOTOR CO. σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης δικύκλων σκούτερ Yamaha και ΜΒΚ τύπου ΥΝ50.

Η ανάκληση αφορά 98 δίκυκλα, στα οποία υπάρχει ενδεχόμενο η βάση που συνδέει τον κινητήρα με το σκελετό να ραγίσει εξαιτίας ανεπαρκούς συγκόλλησης των επιμέρους εξαρτημάτων της. Εάν η βάση τελικά σπάσει, το αποτέλεσμα θα είναι η απώλεια ευστάθειας του δικύκλου. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση της συγκεκριμένης βάσης με άλλη βελτιωμένη, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293595, 561 (αρμόδιοι: Ν. Λάριος, Α. Κοσκινάς).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook