\”Ράγισαν και οι πέτρες\” στην κηδεία του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Η εξώδιος ακολουθία και ταφή του άτυχου Κώστα, πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα οδύνης, στον ιερό ναό του Αγ. Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων.

Το κλίμα ειναι βαρύ όχι μόνο στην οικογένεια του 46χρονου αλλά και στην αθλητική κοινότητα, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι τραυματίστηκε στο κεφάλι σε σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο της Αλικαρνασού κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτου – Εθνικού (δείτε εδώ)

Η τελευταία πράξη του δράματος ήταν κάτι παραπάνω από σπαρακτική

\"\"
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Ν. Τζώρτζογλου έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα προς όλους τους εμπεκόμενους, για να μην υπάρξει στο μέλλον ανάλογο τραγικό περιστατικό

\”Πρέπει επ\’ αόριστον να σταματήσουν οποιοδήποτε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μας, μέχρι οι αρμόδιοι φορείς στη χώρα μας να κάνουν κάτι για να μην θρηνήσουμε άλλο Κώστα\”

Για μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Εθνικού – Πειραιά, έκανε λόγο ο πρόεδρος του Εθνικού Α.Αγγελόπουλος

Να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους, φίλαθλοι, αθλητικοί παράγοντες, σωματεία προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογες εικόνες και περιστατικά που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο ως χώρο ψυχαγωγίας, κάλεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Βούρβαχης

Για τον ακήρυχτο πόλεμο των γηπέδων που τα τελευταία 30 χρόνια είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν άδικα τη ζωή τους 6 άτομα, έκανε λόγο ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ της ΠΑΕ Πλατανιάς Λ. Μαλτέζος

\"\"

\"\"
Στην εκκλησία, αγαπημένοι του 46χρονου ανήρτησαν πανό αποχαιρετώντας τον \”σύντροφο\” όπως τον αποκαλούν Κώστα.

\"\"

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε ότι αντί στεφάνων θα καταθέσει χρήματα σε ιδρύματα της πόλης.

\"\"

\"\"

\"\"

Δάκρυσε και ο Πειραιάς για τον Κώστα Κατσούλη

Το τελευταίο «αντίο» στον καλό τους φίλο, Κώστα Κατσούλη, είπαν οι οπαδοί του Εθνικού που συνόδεψαν τη σορό του ως το λιμάνι του Πειραιά .

Οι οπαδοί του Εθνικού το απόγευμα της Τρίτης, συγκεντρώθηκαν στην προβλήτα από όπου θα έφευγε η σορός του 46χρονου για τα Χανιά όπου σήμερα γίνεται η ταφή.


Το χρονικό

Ήταν στο 75 λεπτό της αναμέτρησης, στο γήπεδο του Ηροδότου, στην Νέα Αλικαρνασσό, όταν ξέσπασαν επεισόδια με οπαδούς του Ηροδότου να επιτίθενται σε οπαδούς του Εθνικού.

Συγκεκριμένα λίγοι οπαδοί του Ηροδότου πήγαν στην κερκίδα όπου ήταν φίλαθλοι του Εθνικού και προσπάθησαν να τους πάρουν ένα πανό,

Εκεί ήταν και ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος στην διάρκεια των επεισοδίων ξαφνικά κατάρρευσε λιπόθυμος.

Το παιχνίδι διακόπηκε, μετά από προτροπή του αρχηγού του Εθνικού, Μανώλη Λύγκου, προς το διαιτητή της αναμέτρησης, με το γιατρό του Εθνικού να προσφέρει, αρχικά, τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο φίλαθλο, μέχρις ότου να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – που στο μεταξύ είχε κληθεί – προκειμένου να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

video από τον Πειραιά από topontiki.gr

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook