Δεν τα κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του ο νεαρός δικυκλιστής που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή με οδηγό 30χρονο άντρα, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με ΙΧ αυτοκίνητο, κοντά σε στάση λεωφορείου στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με συνέπεια ο επιβάτης του δικύκλου να \”εκσφενδονιστεί\” στην κυριολεξία αρκετά μέτρα  μακριά από το σημείο της σύγκρουσης και να τραυματιστεί σοβαρά.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβει άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον νεαρό τραυματία ο οποιος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δυστυχώς λίγη ώρα μετά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο, ο άτυχος άντρας κατέληξε.

\"\"

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που έγινε η σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων, στην στάση των αστικών λεωφορείων, βρίσκονταν αρκετοί φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσε δύναμη της τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την αποφυγή νέου ατυχήματος ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τις αιτίες του συμβάντος

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook