Στην Παιδική Βιβλιοθήκη, τo Σάββατο, 28 Μαΐου 2011, στο χώρο της Παιδικής Εφηβικής Βιβλιοθήκης στο Δημοτικό Κήπο, παρουσία πολλών παιδιών και γονέων, ο αρχαιολόγος και καταξιωμένος και βραβευμένος παιδικός συγγραφέας Χρήστος Μπουλώτης μίλησε, έπαιξε, δημιούργησε με το …κοινό του.
Τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις διηγήσεις, τις ιστορίες και το …ταξίδι στον κόσμο του συγγραφέα. Εκδηλωτικός, προσιτός, έξυπνος, χαρούμενος συνεπήρε τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους ακροατές του. Αλλά και ο ίδιος πέρασε υπέροχα όπως είπε: 
«Η επιστροφή μου στα Χανιά ήταν για μένα μια φωτεινή ανάπαυλα στο φορτωμένο αρχαιολογικό μου πρόγραμμα. Οι ώρες που πέρασα στην παιδική βιβλιοθήκη της πόλης, συνομιλώντας με τα Χανιωτάκια για ζητήματα του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας θα μου μείνουν αξέχαστες. Όλα έγιναν με κέφι, χιούμορ και πολλή φαντασία. Τα παιδιά κυριολεκτικά με φτέρωσαν! Η συμμετοχή τους ζωηρή, με έπεισε για τη δημιουργική δουλειά που γίνεται στη βιβλιοθήκη, χάρη στην κα Βιβή Χουδαλάκη, Προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων, και τους συνεργάτες της. Τους χρωστώ ευγνωμοσύνη που με έφεραν σε επαφή με τα πιο όμορφα βλαστάρια της πόλης. Για τη ζεστή φιλοξενία ευχαριστώ από καρδιάς και τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Λειψάκη. Και μια υπόσχεση: θα ξανάρθω στα Χανιά με την πρώτη ευκαιρία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook