Τελευταία ενημέρωση: 12:35

Στην \”εντατική\” βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ λόγω έλλειψης προσωπικού στο Νοσοκομείο, ένα ακριβώς χρόνο από τα εγκαίνια της.

Την Τετάρτη αναβλήθηκε χειρουργείο καρδιοχειρουργικού περιστατικού, αφού δηλώθηκε αδυναμία λειτουργίας 13ου κρεβατιού στη ΜΕΘ του ιδρύματος.

Ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ κ. Γρηγοράκης, δεσμεύτηκε σήμερα ότι σύντομα θα γίνουν προσλήψεις νοσηλευτών για τη ΜΕΘ και μάλιστα σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ανέφερε ότι τη Δευτέρα που θα μεταβεί στην Αθήνα για το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών, θα \”τρέξει\” το θέμα προσωπικά προκειμένου να επισπευθεί η διαδικασία προσλήψεων.

Σύμφωνα με τον κ. Γρηγοράκη, ήδη έχουν εγκριθεί τέσσερις προσλήψεις νοσηλευτών για τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, από το ΚΕΕΛΠΝΟ, όμως έχουν καθυστερήσει οι τοποθετήσεις τους.

Την Τετάρτη, η 7η ΥΠΕ έστειλε υπερεπείγον έγγραφο στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), ζητώντας την επίσπευση των προσλήψεων ενώ για το σκοπό αυτό, ο κ. Γρηγοράκης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον διοικητή του ΕΚΕΠΥ, Παναγιώτη Ευσταθιου, απο΄τον οποίο έλαβε διαβεβαίωση ότι σύντομα το θέμα θα λυθεί.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook