Η μεγάλη μέρα έφτασε – Το party του Durex, «δώρο» στην πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ, είναι γεγονός.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "αύριο Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στις 22.00 σας περιμένουμε όλους στο πιο hot club του Ηρακλείου, το Envy, με οικοδέσποινα την super sexy Κρητικιά Μαρία Τσαγκαράκη! 

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.00 και το Durex υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με live από την Ελευθερία Ελευθερίου, free style dancers που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο, και μουσικές από τον DJ Mark Angelo που θα βρίσκεται στα decks μέχρι το πρωί. 

Το Durex θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του με ένα μοναδικό signature cocktail, το “Taste of Loveville”, ενώ οι πιο τολμηροί θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν και αυτοί celebrities με δηλώσεις και vox pop συνεντεύξεις. Ποτά, Live, χορός και ξέφρενη μουσική θα κάνουν αυτό το Durex Party μια αξέχαστη εμπειρία!

Σχετικά με το διαγωνισμό: 

Ο διαγωνισμός Durex Loveville που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου είχε στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε διάστημα 3 μηνών. Ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα της στο Facebook (www.facebook.com/DurexGreece) καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη.

Το Ηράκλειο έκανε τη διαφορά καταγράφοντας τις υψηλότερες κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών στο διάστημα από 1η Μαϊου μέχρι 31 Ιουλίου. 

Η τελική κατάταξη:

1 Ηράκλειο, Ελλάδα
2 Λάρισα, Ελλάδα
3 Αθήνα, Ελλάδα
4 Λευκωσία, Κύπρος
5 Βουκουρέστι, Ρουμανία
6 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
7 Πάτρα, Ελλάδα
8 Κωστάντζα, Ρουμανία
9 Κλουζ, Ρουμανία
10 Ιάσιο, Ρουμανία
11 Σόφια, Βουλγαρία
12 Βελιγράδι, Σερβία
13 Τιμισοάρα, Ρουμανία

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της Durex στο Facebook: www.facebook.com/DurexGreece και στο www.durexloveville.com"