Με τέσσερα μετάλλια (2 αργυρά-2 χάλκινα) και πλασαρίσματα στην πρώτη εξάδα επέστρεψε ο Ν.Α.Ο. Σούδας από τους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας \”Σαλαμίνεια 2014\”.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΑΟΣ:
Με επιτυχίες επέστρεψαν οι αθλητές του Ν.Α.Ο. Σούδας από τους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας “Σαλαμίνεια 2014”, λίγες ημέρες πριν τις εργομετρικές δοκιμασίες της Εθνικής Ομάδος, που θα διεξαχθούν το Σάββατο την 4 Οκτωβρίου στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας,  υπό την εποπτεία του Ομοσπονδιακού προπονητή κωπηλασίας κ. Κώστα Κοντομανώλη.
Στους αγώνες, που διεξήχθησαν  στις 28 Σεπτεμβρίου 2014  στη Σαλαμίνα με συμμετοχή 13 ομίλων και 150 αθλητών από όλη την Ελλάδα, τα πληρώματα του Ν.Α.Ο. Σούδας κατέκτησαν 2 αργυρά και  2 χάλκινα μετάλλια και πλασαρίστηκαν μέσα στις πρώτες 6 θέσεις κατάταξης. 
Συγκεκριμένα:
1. Χατζηκώστας Χρήστος κατέλαβε την 2η θέση (Αργυρό μετάλλιο) στην κατηγορία σκιφ παίδων ανάπτυξης γεννηθέντες το έτος 2003.
2. Κουτσούδης Ιωάννης κατέλαβε την 2η θέση (Αργυρό μετάλλιο) στο σκίφ παίδων.
3. Αρβανιτάκης Θησέας και Κοκκινάκης Ιωάννης κατέλαβαν την 3η θέση (Χάλκινο μετάλλιο) στο διπλό σκίφ παίδων ανάπτυξης.
4. Μανανεδάκη Κατερίνα και η Βεργανελάκη Ελευθερία κατέλαβαν την 3η Θέση (Χάλκινο μετάλλιο) στο διπλό σκιφ κορασίδων ανάπτυξης.
5. Κουρκούτης Σταύρος κατέλαβε την 4η θέση στο Σκιφ παίδων.
6. Μανανεδάκη Δέσποινα και η Μακριδάκη Μαρία κατέλαβαν την 4η θέση στο διπλό σκίφ κορασίδων.
7. Χατζηκώστας Γιώργος και Βαβουλάκης Ιωάννης κατέκτησαν την 4η θέση στο διπλό σκιφ παίδων. 
8. Μαζανάκης Παναγιώτης κατέκτησε την 5η θέση στο σκιφ παίδων ανάπτυξης. 
9. Βασιλάκης Αναστάσιος κατέκτησε την 5η θέση στο σκιφ πάιδων ανάπτυξης. 
10. Μανανεδάκη Δέσποινα και η Μαυρίδη Νίκη κατέκτησαν την 4η Θέση στο διπλό σκίφ νεανίδων.
  
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής κωπηλασίας του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας κος Δάνος Χωματάς, η Γεν, Γραμματέας Πέπη Κελαϊδή, η Έφορος κωπηλασίας Άννα Τραντά, ο Αναπλ. Ταμίας Δημήτριος Μανανεδάκης καθώς και γονείς αθλητών και αθλητριών του Ομίλου.
Ο Όμιλος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εταιρεία ALFIX ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ-ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΠΕ, καθώς και την ΑΝΕΚ LINES,  επίσημους χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας .
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook